maj 3, 2017

Om BusinessFlow

Skriv dig til business

 

Mit navn er Tine. Jeg er uddannet cand.scient.soc i kommunikation og ledelse. Derudover er jeg certificeret coach fra Manning Inspire, hvor jeg også været coachtræner og feedbacker. 

Jeg har to kerneydelser:

Skrivecoaching

og

Tekstarbejde

Tine Laksø

Skrivecoaching:

Vi mødes på Skype

Jeg tilbyder sessioner over Skype. Det har den fordel at vi kan “mødes” ligegyldigt hvor i verden vi måtte befinde os (jeg befinder mig dog det meste af tiden i Helsingør). Derudover skaber en session over Skype et særligt rum for udvikling, fordi du sidder uforstyrret for dig selv. Samtidig kan vi se hinanden og skabe en fortrolig kontakt.

Under sessionerne arbejder vi konkret med de udfordringer du sidder med. Jeg giver dig værktøjer, sørger for du bliver konkret og får sat lys over de forhindringer eller blokeringen du evt. har med dig i bagagen. Undervejs giver jeg dig opgaver, som du løser, under sessionen. Til sidst opsummerer vi og du får en eller flere “opgaver” som du arbejder på i tiden mellem vores samtaler.

Med dit samtykke optager jeg vores session (kun lyd). Det gør jeg, fordi du ofte vil komme med en masse guldkorn, som du ikke kan huske efterfølgende. Derfor kan jeg sende dig optagelsen efterfølgende, hvis du ønsker det, så du kan bruge alle dine guldkorn i dit arbejde.

Hvad koster det?

Et skrivecoaching-forløb strækker sig oftest over 5-10 gange. Hver session varer en time.

Pris pr. session: 750 kr.

Forløb på fem sessioner: 2500 kr. (betales på forhånd)

Forløb på ti sessioner: 5500 kr. (betales på forhånd)

Tekstarbejde

Jeg skriver tekster til din hjemmeside, til din Facebook og hvor du ellers har brug for det. Jeg laver også gerne SEO på dine tekster, inkl. søgeordsanalyse.

Jeg har erfaring med at skrive nærmest alle typer af tekster, så spørg endelig bare løs. Jeg er også en meget skarp projektstyrer og kan derfor hjælpe dig med f.eks. at få din hjemmeside lavet færdig, fra A til Z.

Priser:

Jeg har en fast timepris på 450 kr. ex. moms. Har du et stort projekt, f.eks. en hel hjemmeside der skal skrives tekster til (og evt. projektstyres), får du det til 400 kr. ex moms pr. time.

Følg med på Facebook

Du er meget velkommen på min Facebook-side. Her kan du få en endnu bedre fornemmelse af hvem jeg er, hvordan jeg arbejder og hvilke resultater jeg skaber. Det giver dig muligheden for at mærke efter om vi er et match og om du tror det er mig der kan hjælpe dig godt afsted på din egen vej.